Hippisch Pakket voor Particuliere Paardenbezitters

Al je risico’s die te maken hebben met je hippische hobby of sport overzichtelijk in één pakket. Dat kan met het Hippisch Particulier Pakket dat wij je aanbieden.

Het pakket bestaat uit een aantal onderdelen die afzonderlijk van elkaar zijn af te sluiten. Ook is het mogelijk alle onderdelen samen af te sluiten zodat ze een volledig pakket vormen.

Aanvragen gaat heel gemakkelijk via onze digitale aanvraagmodule. Hieronder lees je welke mogelijkheden wij voor je verzekeren.

Direct Online AanvragenAanvraagformulier downloaden

Bij ons ben je
verzekerd van:

  • Specialistische ondersteuning
  • Onafhankelijk advies
  • De meeste keuze in producten
  • Direct voorlopige dekking
  • Klantbelang dat voorop staat

Brand-Transport-Koliekoperatie
verzekering Paard

Vind je een reguliere paardenverzekering te duur?  Of krijg je een koliekoperatie toch niet helemaal vergoed? Of worden er teveel uitsluitingen gehanteerd? … Dan is deze verzekering voor jou een prima uitkomst om toch enkele essentiële zaken te verzekeren. Je verzekert je paard voor een branddekking omdat de pensionstalhouder dat risico niet kan verzekeren. Daarnaast heb je een transportongeval verzekerd én krijg je de mogelijkheid om volledig los van de waarde van je paard de koliekoperatie mee te verzekeren met een maximale vergoeding van € 5.000,00. Een heel stuk goedkoper dan een paardenverzekering en geen discussies!

Bekijk premies en voorwaarden

Aansprakelijkheidsverzekering Paarden inclusief volledige dekking voor jezelf
en je gezin

De aansprakelijkheid van je paarden verzekeren is dikwijls een probleem bij de meeste particuliere aansprakelijkheidsverzekeringen. Er worden vrijwel altijd uitsluitingen gehanteerd inzake sport en schade aan medesporters.
Deze verzekering bevat een volledige dekking van je particuliere aansprakelijkheidsrisico met daarbij een volledige dekking voor het bezit van je paarden én een volledige dekking tijdens paardensport. Je elders lopende aansprakelijkheidsverzekering kun je daarmee beëindigen. Je hebt voldoende aan deze verzekering!!

Bekijk premies en voorwaarden

Rechtsbijstands­verzekering voor paardenbezitters

Ben je niet in het bezit van een volledige rechtsbijstandsdekking dan bieden wij je de mogelijkheid om in dit pakket de rechtsbijstand te verzekeren die nodig is om alle zaken rondom je paard goed te verzekeren. Je zou een aankoopgeschil kunnen krijgen of een discussie met een zadelpasser of mede stalgenoot. Door de door ons gemaakte selectie van de juiste modules uit de rechtsbijstandverzekering ben je prima gedekt voor deze risico’s tegen een uiterst betaalbare premie.

Bekijk premies en voorwaarden

Ongevallenverzekering voor jezelf en je gezin

Omgaan met paarden is hartstikke leuk, maar kan helaas ook leiden tot een gevaarlijke situatie. Een paard is immers een krachtig dier met een eigen wil. Gebeurt er onverhoopt iets dan zijn de gevolgen dikwijls aanzienlijk. Hopelijk leidt zoiets niet tot een blijvende (gedeeltelijke) invaliditeit, maar wat als dat wel het geval is? … Je inkomen valt voor een groot deel weg.

Een ongevallenverzekering zorgt in ieder geval voor een flinke eenmalige uitkering die op zo’n moment zeker bruikbaar voor je is. De dekking is niet beperkt tot enkel ongevallen door of met een paard. Ook alle andere ongevallen zijn wereldwijd meeverzekerd 24 uur per dag.

Bekijk premies en voorwaarden

Paardentrailerverzekering

Je paardentrailer is een kostbaar bezit. Veel mensen denken dat deze automatisch is meeverzekerd  achter de auto. Dat klopt gedeeltelijk, want alleen het WA gedeelte is meeverzekerd. Dat is dus de schade die je aan derden toebrengt met je auto of de trailer die daarachter hangt. De schade aan je paardentrailer zelf is echter niet verzekerd. Daarom is er de paardentrailerverzekering. Een prima casco dekking die ervoor zorgt dat je de schade aan je trailer kan laten repareren. En…diefstal is natuurlijk ook gedekt. Je eigen risico bedraagt slechts € 50,00.

Bekijk premies en voorwaarden

Paardenrijtuig-Menwagen-Koets verzekering

Of het nu een klassieke koets is of een nieuwe menwagen of rijtuig. Het is ieder geval een waardevol object wat in ieder geval aan risico’s is blootgesteld. Een ongeluk zit in een klein hoekje en diefstal is helaas een niet weg te denken risico. Met de Casco verzekering voor je rijtuig verzeker je het allemaal. Zelfs onderweg en op een concoursterrein is je bezit prima verzekerd.

Bekijk premies en voorwaarden

Paardenvrachtauto verzekering

Voor je particuliere paardenvrachtauto hanteren wij een speciaal tarief.
Dit tarief is speciaal aangepast op de wetenschap dat je met deze paardenvrachtwagen minder kilometers maakt dan met een gewone personenauto. Vanzelfsprekend dien je de auto voor het WA risico te verzekeren, maar ook de aanvullende dekkingen zoals een volledige All Risks dekking, Rechtsbijstand en Schade Inzittendenverzekering kunnen tegen aantrekkelijke premies worden afgesloten. Je start al met 40% no claim korting.

Bekijk premies en voorwaarden

Harnachement / Uitrusting verzekering

Je zadel en alle andere benodigdheden in je zadelkast zijn in de meeste gevallen niet verzekerd op je inboedel.  Die verzekering verzekert immers het risico bij je thuis en in sommige gevallen tijdelijk op een andere locatie. In ieder geval zeker niet in je auto of trailer op een concoursterrein. Zadeldiefstal bij pensionstallen is ieder jaar opnieuw weer aan de orde. De pensionstalhouder kan dat risico ook niet voor je verzekeren. Daarom is er onze speciale harnachement-uitrusting verzekering. Je zadel hoofdstel en tuigage is dan goed verzekerd tijdens gebruik, opslag, transport en verblijf op concoursen, keuringen en ruiterdagen.

Bekijk premies en voorwaarden

Heb je
een vraag?

Een aantal vragen horen wij regelmatig opnieuw. Wellicht jouw vraag ook. Neem gerust een kijkje bij Vaakgestelde Vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust Contact met ons op.

Vaakgestelde vragenContact

Heb je
een vraag?

Een aantal vragen horen wij regelmatig opnieuw. Wellicht jouw vraag ook. Neem gerust een kijkje bij Vaakgestelde Vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust Contact met ons op.

Vaakgestelde vragenContact