Hippische bedrijven

Equine Risk is specifiek actief in de hippische verzekeringsmarkt. Naast onze vele mogelijkheden die wij bieden op het gebied van Paardenverzekeringen via onze website www.uwpaardverzekeren.nl `zijn wij gespecialiseerd in het verzekeren van alle bedrijfsmatige en particuliere hippische risico’s. Hiervoor hebben we speciaal deze website www.equinerisk.com ingericht.

Wij bieden een compleet pakket op gebied van Schade- en Zorgverzekeringen voor de particuliere paardenbezitter en de hippische ondernemer. Deze verzekeringen hebben een uitstekende dekking, een scherpe premie en wij werken samen met een aantal gerenommeerde verzekeraars.

Op deze website vindt u alle informatie over verzekeringen voor maneges, pensionstallen, africhtingstallen, opfokstallen, maar ook over specifieke aansprakelijkheidsrisico’s voor instructeurs en rijverenigingen, paardenvrachtautoverzekeringen en verder alles wat met hippische risico’s in verband kan worden gebracht.

Wat wij belangrijk vinden is de persoonlijke dienstverlening waarbij u als klant centraal staat. Onze kracht is onze kennis van de hippische sector, waardoor wij voor u een volwaardig gesprekspartner zijn. Wij zijn niet gebonden aan een verzekeraar en kunnen u daarom altijd vrijblijvend scherpe offertes van meerdere verzekeraars voorleggen voor het verzekeren van de risico’s binnen uw hippische onderneming.

Uw verzekeringspremie vormt een belangrijk onderdeel van de kosten binnen uw bedrijf.
Heeft u zich wel eens de volgende vragen gesteld?

  • Zijn mijn risico’s goed afgedekt als hippische ondernemer, als instructeur of als vereniging?
  • Heeft mijn assurantietussenpersoon wel voldoende kijk op mijn hippische bedrijf?
  • Betaal ik misschien wel teveel premie of zijn mijn eigen risico’s erg hoog?

Klik hier als u meer wilt weten over onze werkwijze van Equine Risk.