Kennis delen

Heel veel informatie over paarden en de daarbij behorende risico’s kan je al terugvinden op diverse Hippische websites en in de Hippische bladen. Toch blijven er altijd specifieke weetjes die het vertellen waard zijn.

Via dit formulier kan je interessante berichtgeving die je graag ook met anderen wilt delen bij ons aanleveren.

Het kan gaan over nieuwe methoden, nieuwe ontwikkelingen maar ook over situaties die je hebt meegemaakt en die anderen kunnen helpen om een dergelijke situatie te voorkomen.

Upload je artikel

Spelregels

We hanteren enkele spelregels; Als we je bericht delen, zetten we dat om in een artikel wat voor iedereen leesbaar is op onze website en via onze Facebookpagina en Instagram. We verifiëren je bericht (en we nemen evt contact met je op daarover) en we schijven je bericht in de stijl van onze website. Voordat we het artikel plaatsen, geven we dat eerst ter inzage aan jou als kennisdeler. Na jouw akkoord plaatsen we het artikel.

Jij geeft zelf aan of je gegevens wel of niet in het artikel vermeld mogen worden. We hebben daarvoor je goedkeuring nodig in het kader van de AVG. In het onderstaande formulier kan je aangeven welke gegevens we van jou mogen vermelden bij het artikel.

We behouden ons het recht voor om ingezonden berichten of documenten niet te plaatsen. Je berichtgeving moet natuurlijk wel passen in het kader van de kennisdeling die wij bedoelen.

  • Berichten mogen niet van een andere bron afkomstig zijn
  • Berichten mogen geen belastende informatie bevatten voor personen of bedrijven
  • We maken geen reclame voor ruitersportartikelen
  • We zijn geen verkoopmarkt voor paarden

We spreken af dat je bericht een bijdrage levert in de kennis omtrent de omgang met paarden en de risico’s met paarden.

Aanmeldformulier

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.