Acceptatie van onze paardenverzekeringen nu een stuk eenvoudiger en veel sneller

Gepubliceerd op 31 juli 2018

De meeste paarden die in het verleden ter verzekering werden aangeboden, werden altijd bekeken door een inspecteur. Dat zorgde voor een traag acceptatieproces. Daarom hebben we dit proces gewijzigd. In de meeste gevallen volstaat het om enkel een aanvraagformulier in te sturen voor de verzekering van uw paard.
Soms vragen wij ook om een gezondheidsverklaring. Bij de Budget en Start dekkingen is dat pas vanaf €10.000,00 en bij de meer uitgebreide Medium dekking geldt € 5.000,00.
Enkel bij duurdere paarden vanaf € 15.000,00 volgt er nog inspectie. Bij de Optimaal verzekering -Onze meest uitgebreide dekking- vragen we om een klinische keuring en foto’s, maar ook pas vanaf € 5.000,00 verzekerde waarde.

Al bij al een sterke verbetering in het acceptatieproces richting u als klant. Natuurlijk is het zaak dat u het aanvraagformulier correct en volledig invult. Blijkt uit uw antwoorden dat er toch meer informatie nodig is, dan kan daarom worden gevraagd. Is uw paard gezond en zonder gebreken…..Dan is de verzekering voortaan zeer snel en gemakkelijk geregeld.

Bij onze diverse Basis dekkingen kunt u precies lezen wanneer u behalve het aanvraagformulier ook nog een gezondheidsverklaring of keuring moet aanleveren.Neem snel een kijkje.

Uw paard in voorlopige dekking geven………………Ook dat is zo geregeld. Klik hier en lees welke gegevens u naar ons mailt via ons contactformulier…..Of u belt ons even……….013-46 86 300.