Wij stellen ons
graag aan je voor

Hippisch Specialist

Equine Risk bestaat uit een team van verzekeringsspecialisten die zich volledig hebben toegewijd aan de hippische sector.
Dat maakt ons een Specialist in Hippische Risico’s.

Die naam dragen wij met trots omdat wij als geen ander oplossingen kunnen bieden daar waar andere kantoren dat niet kunnen. Wij adviseren je in de breedste zin met betrekking tot alle risico’s als het om paardenverzekeringen en alle andere hippische verzekeringen gaat. Wij investeren doorlopend in hippische kennis waardoor we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dit leidt tot een flinke dosis specialisme en dat geeft ons kantoor een unieke uitstraling als hippische adviseur bij uitstek.

Wij zijn niet gebonden aan een enkele verzekeraar en kunnen daarom een vergelijking voor je maken tussen meerdere verzekeraars en je zo het juiste product adviseren wat past bij je wensen. Onze keuzebegeleider voor de Paardenverzekeringen is daar een mooi voorbeeld van.
Ook voor hele dure paarden hebben wij prima maatwerk oplossingen.

Om het je gemakkelijk te maken hebben wij 2 websites met elk hun specifieke producten. Onze website uwpaardverzekeren.nl is volledig gericht op de particuliere paardenbezitter en voor de hippische ondernemer hebben wij de website equinerisk.com.

Word je klant bij ons, dan behartigen wij je belangen richting verzekeraar zodat je optimaal ondersteund wordt in geval van schade.
Wij zijn er voor jou als klant!

Waarom kiezen
paardenliefhebbers
voor Equine Risk

Kennis van zaken

Wij zijn een Hippische Specialist
bij uitstek

Onafhankelijk

Wij geven je een onafhankelijk
en ongebonden advies

Klant voorop

Wij behartigen je belangen

Totaalpakket

Wij verzekeren niet alleen paarden, maar alle risico’s voor particuliere en zakelijke paardenbezitters

Maatwerk

Leveren van maatwerk vinden wij geen probleem maar een uitdaging

Snelle service

Wij zijn trots op onze bijzonder
snelle reactietijd

Direct met ons
in contact komen?

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze dienstenwijzer

Vanzelfsprekend hebben we samengevat wat je van ons mag verwachten en wat wij voor je kunnen betekenen.
Je kunt al deze informatie terugvinden in onze dienstenwijzer.

Bekijk hier onze dienstenwijzer

Ons privacy statement

Equine Risk houdt zich aan de Wet bescherming persoonsgegevens en vanaf 25 mei 2018 aan de opvolger daarvan, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de van de wet afgeleide regels zoals de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen.
Equine Risk is de verwerkingsverantwoordelijke voor je gegevens.

Wij hechten veel waarde aan je privacy. We doen er dan ook alles aan om je persoonsgegevens zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk te behandelen.
Met onze privacyverklaring geven we je graag duidelijkheid over wat we met je persoonsgegevens doen. In dit statement kan je onder meer lezen welke gegevens we verzamelen, voor welk doel we dat doen en hoe je ons kan bereiken met vragen of opmerkingen.

Bekijk hier ons privacy statement