Paardenverzekering

Met een Paardenverzekering bij Equine Risk verzekert u uw paard of pony prima voor de aanschafwaarde en in het geval dat u geconfronteerd wordt met ziektekosten om uw dier te helpen bij ziekte, ongevallen en kreupelheden.

Uw Paardenverzekering samenstellen……. ER product of EFO product?

Paardenverzekeringen bestaan uit Basisverzekeringen en Aanvullende verzekeringen.
Daarnaast zijn er nog enkele specifieke Maatwerkproducten met daarin speciale of aflopende verzekeringen.

U kunt bij ons zowel onze eigen label ER producten als EFO Paardenverzekeringen afsluiten.
Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u een ER product of EFO product adviseren. Uw behoeften stellen wij daarin centraal. Dat is ook onze adviesrol waar wij graag invulling aan geven. Zo kan het gebeuren als u meerdere paarden bezit, voor het ene paard een EFO product de beste oplossing is en voor het andere paard een ER product. Geen risico is hetzelfde.

Juist daarom is goed en onafhankelijk advies zo belangrijk.

Met de diverse Basisverzekeringen verzekert u de waarde van het dier tegen de gevolgen van een gedekte gebeurtenis. Zo hebt u uw aankoop in ieder geval veilig gesteld.
Daarnaast kunt u in combinatie met de gekozen dekking kiezen voor een Ziektekostenverzekering, welke geheel is afgestemd op de gekozen verzekering.
Het gaat bij de Ziektekostenverzekeringen niet meer direct om vergoeding van de waarde van uw paard, maar meer over de vergoeding van de kosten waarmee u geconfronteerd wordt wanneer het dier behandeld moet worden door een dierenarts.
Uiteindelijk zult u toch ook de beste zorg willen bieden aan uw paard of pony.

Per verzekering verschilt het natuurlijk wat gedekt is.
Des te uitgebreider u verzekert, des te meer oorzaken er voor vergoeding in aanmerking komen.
Een duidelijk overzicht met daarin de dekkingsgraad van alle verzekeringen treft u aan op de diverse productpagina’s die u links in het menu op deze pagina kunt aanklikken.

Naast de Basisverzekering is er de Aanvullende verzekering. U treft daar onder meer de Diefstalverzekering en de Aansprakelijkheidsverzekering aan. Al deze Aanvullende verzekeringen kunt u sluiten in combinatie met een van de Basisverzekeringen.

Alle premies die u op onze website tegenkomt zijn exclusief de wettelijke assurantiebelasting van 21% en eenmalige poliskosten, tenzij anders aangegeven.

Zijn er vragen of is het u niet helemaal duidelijk? Bel ons dan gerust.
We zijn er om u een goed en passend advies te geven. 013 – 46 86 300

paardenverzekering

Premie berekenen en direct online afsluiten

Wilt u weten wat uw paardenverzekering precies gaat kosten?
Maak dan eerst een persoonlijke premieberekening met behulp van onze online offerte module voor de ER producten of kies voor de EFO premieberekening op de product pagina van de EFO producten.
Enkel op de pagina’s van de maatwerkproducten treft u op de pagina een aanvraagformulier aan, specifiek voor dat product.

Binnen de online offerte module kunt u op basis van uw persoonlijke omstandigheden of keuzes stap voor stap alle mogelijkheden zien en wat de kosten hiervan zijn. Zo kunt u zelf moeiteloos uw eigen offerte opstellen. Bevalt het resultaat?
Dan kunt u daarna direct verder met het online aanvragen van uw verzekering.

Werkt u toch liever met een papieren aanvraagformulier? Ook dat kan natuurlijk.
Neem even contact met ons op…………….. We sturen u dan graag een aanvraagformulier toe.