Paardenverzekeringen

Paardenverzekeringen zijn er in alle soorten en maten. Het is belangrijk dat je daarin een weloverwogen keuze maakt welk product het beste past bij jou en je paard. Dat is voor iedereen anders. Sommige mensen willen wel ziektekosten erbij verzekeren en anderen weer niet. De dekkingen variëren van heel basaal tot heel uitgebreid. Om je te helpen een goede keuze te maken hebben wij een Keuzebegeleider Paardenverzekeringen voor je ontwikkeld waarin je na het beantwoorden van enkele vragen naar de best passende paardenverzekering voor jou en je paard wordt begeleid. Je kan deze verzekering dan ook direct online afsluiten. Wij adviseren je om gebruik te maken van deze keuzebegeleider.

Wil je graag alle verzekeringsvormen in een duidelijk overzicht zien? Ook dat kan in ons Dekking vergelijkingsoverzicht voor paardenverzekeringen.

Alle premies die je op onze website tegenkomt zijn exclusief de wettelijke assurantiebelasting van 21% en eenmalige poliskosten, tenzij anders aangegeven.

Overzicht van alle PaardenverzekeringenKeuzebegeleider PaardenverzekeringenDekking vergelijkingsoverzicht

Bij ons ben je
verzekerd van:

  • Specialistische ondersteuning
  • Onafhankelijk advies
  • De meeste keuze in producten
  • Direct voorlopige dekking
  • Klantbelang dat voorop staat

Equine Risk Paardenverzekering, EFO Paardenverzekering
of enkel Brand/Transport samen met de kosten van een
koliekoperatie verzekeren?

Om je een goede keuze te bieden als adviseur, kun je bij ons kiezen uit paardenverzekeringen van ons eigen label ER en uit paardenverzekeringen van EFO. Wij geven je daarin een compleet onafhankelijk advies. Het is voor ons het belangrijkste dat we je de beste keuze in paardenverzekeringen kunnen bieden. Voor het ene paard is een EFO Paardenverzekering de beste oplossing en voor het andere paard is dat een Equine Risk Paardenverzekering. Geen risico is hetzelfde.

Juist daarom is goed en onafhankelijk advies zo belangrijk.
Onze Keuzebegeleider Paardenverzekeringen helpt je daarbij.

  • Vind je een Paardenverzekering te duur?
  • Krijg je een koliekoperatie niet helemaal vergoed omdat je paard minder waard is?
  • Wordt je paard niet volledig geaccepteerd omdat het dier een klein gebrek heeft?

Ook daar hebben we een oplossing voor:

Brand-Transport-Koliekoperatie
verzekering Paard

Wij bieden je als enige een heel voordelige en speciale paardenverzekering aan, waarin je naast het brandrisico en transportrisico, los van de waarde van je paard, toch een koliekoperatie kan verzekeren met een vergoeding tot maximaal €5.000,00. Het maakt dus niet uit of je paard minder waard is.

Bekijk premies en voorwaarden

Basis Paardenverzekeringen en
Aanvullende Paardenverzekeringen

Paardenverzekeringen bestaan uit Basisverzekeringen en Aanvullende verzekeringen.

Met de diverse Basisverzekeringen verzeker je de waarde van je paard tegen de gevolgen van bijvoorbeeld een ongeval of ziekte. Zo is je aankoop in ieder geval veilig gesteld. Daarnaast kun je in combinatie met de gekozen Basis Paardenverzekering ook kiezen voor bijvoorbeeld een Diefstal verzekering en/of een Ziektekostenverzekering voor je paard, welke geheel is afgestemd op de gekozen Basis verzekering.

Het gaat bij de Ziektekostenverzekeringen niet meer direct om vergoeding van de waarde van je paard, maar meer over de vergoeding van de kosten waarmee je geconfronteerd wordt wanneer je paard behandeld moet worden door een dierenarts. Uiteindelijk zal je toch ook de beste zorg willen bieden aan je paard of pony.

Bekijk welke verzekering het beste bij jou past

Aansprakelijkheid van je Paard, je Zadel, Paardentrailer of Paardenvrachtauto verzekeren?

Dat doe je via ons Hippisch Pakket voor Particuliere Paardenbezitters.

In dit pakket kom je ook de Brand-Transport-Koliekoperatie verzekering Paard tegen. Zo krijg je heel overzichtelijk al deze verzekeringen voor jou en je paard bij elkaar op één polis. Losse dekkingen afsluiten kan natuurlijk ook.

Bekijk de te verzekeren rubrieken in dit pakket

Fokkerij en Maatwerk verzekeringen

Of je nou als particulier of als ondernemer jezelf bezig houdt met paardenfokkerij… Het risico van het houden van een dekhengst of de geboorte van een veulen blijft een even groot risico.

We hebben een aantal speciale verzekeringen gerelateerd aan de fokkerij die zowel door particulieren als ondernemers gesloten kunnen worden.

Daarnaast zijn er nog de verzekeringen die enkel een specifiek kortlopend risico afdekken wat je als paardenbezitter niet wilt lopen.

Wil je als paardenbezitter liever een combinatie hebben van bijvoorbeeld 2 soorten verzekeringen dan gaan we samen met jou naar een maatwerkoplossing kijken.

Heb je
een vraag?

Een aantal vragen horen wij regelmatig opnieuw. Wellicht jouw vraag ook. Neem gerust een kijkje bij Vaakgestelde Vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust Contact met ons op.

Vaakgestelde vragenContact

Heb je
een vraag?

Een aantal vragen horen wij regelmatig opnieuw. Wellicht jouw vraag ook. Neem gerust een kijkje bij Vaakgestelde Vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust Contact met ons op.

Vaakgestelde vragenContact