ER Operatieverzekering

Je paard moet geopereerd worden omdat er bijvoorbeeld een OCD moet worden verwijderd. Het is natuurlijk niet te hopen dat er iets gebeurt tijdens zo’n operatie, maar paarden zijn gevoelige dieren op een operatietafel. Het kan dus fout gaan zonder dat de dierenarts daar ook maar enige blaam bij treft.

Is je paard niet verzekerd voor de operatie of wil je misschien alleen maar zo’n operatie verzekeren? Dan is er de aflopende Operatie verzekering die de risico’s van een operatie afdekt.

Aanvraagformulier downloaden

Bij ons ben je
verzekerd van:

  • Specialistische ondersteuning
  • Onafhankelijk advies
  • De meeste keuze in producten
  • Direct voorlopige dekking
  • Klantbelang dat voorop staat

Premie

  • 1,6% van de verzekerde waarde

€ 45.000,00 is de maximaal te verzekeren waarde, tenzij je paard bij ons al voor een hoger bedrag is verzekerd in een Basisverzekering.

Deze risico’s worden
er verzekerd

  • Overlijden als rechtstreeks gevolg van een operatie, die wordt uitgevoerd door een erkend dierenarts, tijdens de ingreep of binnen 30 dagen na uitvoer van de ingreep
  • Noodzakelijke levensbeëindiging als rechtstreeks gevolg van een operatie, die wordt uitgevoerd door een erkend dierenarts, tijdens de ingreep of binnen 30 dagen na uitvoer van de ingreep.

Levensreddende operaties, zoals een koliekoperatie, kunnen niet verzekerd worden in deze verzekering. Overleg altijd tijdig vooraf met ons of een bepaalde operatie in aanmerking komt voor deze verzekering.

Bekijk hier de
acceptatie­voorwaarden

Je paard dient bij aanvang van de verzekering gezond te zijn. De dierenarts vult ook een deel van je aanvraagformulier in waarin de status wordt aangegeven van het paard voor de ingreep. Het formulier moet voor de ingreep in ons bezit zijn en beoordeeld zijn.

Bekijk de verzekeringskaartBekijk de voorwaarden

Uitkeringspercentages
bij schade

Leeftijd Bij overlijden
n.v.t. 100%

Heb je
een vraag?

Een aantal vragen horen wij regelmatig opnieuw. Wellicht jouw vraag ook. Neem gerust een kijkje bij Vaakgestelde Vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust Contact met ons op.

Vaakgestelde vragenContact

Heb je
een vraag?

Een aantal vragen horen wij regelmatig opnieuw. Wellicht jouw vraag ook. Neem gerust een kijkje bij Vaakgestelde Vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust Contact met ons op.

Vaakgestelde vragenContact