Paardentrailer

Om uw paard of pony goed en veilig te vervoeren hebt u een paardentrailer aangeschaft. Vanzelfsprekend is deze via de verzekering van uw auto meeverzekerd wanneer u met de trailer schade aan derden toebrengt zolang deze binnen het verkeer achter uw auto gekoppeld is. Maar er kan ook schade komen aan uw paardentrailer. Dat valt niet onder de WA verzekering van uw auto………Én………Als er schade door uw trailer ontstaat aan derden, terwijl deze in ontkoppelde toestand veilig buiten het verkeer tot stilstand is gekomen valt het ook niet meer onder de WA verzekering van uw auto.

Daarom is er de Paardentrailer verzekering. Een verzekering voor uw trailer gebaseerd op particulier gebruik. Deze dekt de schade die aan uw trailer ontstaat en aansprakelijkheid voor schade aan derden door uw trailer in ontkoppelde toestand. Niet alleen kunt u zelf of een ander de trailer beschadigen, ook uw eigen paard kan behoorlijke schade toebrengen aan het vervoermiddel. Een belangrijke reden dus om uw aanschaf goed te verzekeren. Zo kunt u ontspannen en goed verzekerd met uw paard op pad.
Voor zakelijk te gebruiken paardentrailers; Ga naar www.equinerisk.com

Paardentrailerverzekering Particulier met waardegarantie regeling

Wat is verzekerd

Uw paardentrailer is verzekerd voor plotselinge en onvoorziene beschadiging door bijvoorbeeld brand en storm, maar ook door een aanrijding. Ook gevolgschade van materiaal en constructiefouten zijn meeverzekerd. De schade die aan uw trailer wordt toegebracht door uw eigen paard en diefstal van uw paardentrailer is vanzelfsprekend ook meeverzekerd.
Uw aansprakelijkheid is per gebeurtenis verzekerd tot maximaal € 500.000. Dit geldt voor schade die is ontstaan aan derden door de paardentrailer in ontkoppelde toestand.

Gratis Vervangend vervoer
Wanneer de paardentrailer volledig verloren gaat of zodanig beschadigd is dat reparatie niet mogelijk is binnen 48 uur, kunt u gebruikmaken van gratis vervangend vervoer voor maximaal 5 dagen.

Schadevergoeding

De schadevergoeding bedraagt het bedrag aan herstelkosten. Bij onherstelbare beschadiging of diefstal van een trailer tot 5 jaar oud wordt de schadevergoeding gebaseerd op de nieuwwaarde. Is uw trailer 6 of 7 jaar oud bij totaalverlies, dan geldt de nieuwprijs, verminderd met een vaste afschrijving van 2% per maand. In geval van verlies na het 7e jaar geldt de dagwaarde van de trailer.

Premie

De premie voor deze Paardentrailer verzekering bedraagt 1,5% van de huidige nieuwwaarde.
Het eigen risico is vastgesteld op slechts € 25,–
Neem gerust contact met ons op via 013 4686300 voor directe voorlopige dekking of vul het aanvraagformulier in en mail het naar info@uwpaardverzekeren.nl